Objectbeveiliging

Het beveiligen van gebouwen en terreinen is tegenwoordig niet alleen meer `s-avonds en `s-nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Bedrijven krijgen namelijk vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met object beveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen en de veiligheid van personeel gewaarborgd.

Beveiligingsdienst "de Eilanden" beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die zorg dragen voor het object, tevens kunnen ze anticiperen op onvoorziene omstandigheden of een onveilige situatie.

Onze objectbeveiligers kunnen voor korte of langere termijn flexibel worden ingezet Denk hierbij aan huismeesters, brandwachten of receptionisten. Snelle en correcte levering van ons gekwalificeerd personeel, afgestemd op uw beveiligingsaanvraag en budget.

 

Receptiediensten

Een warm welkom bij de receptie lijkt zo vanzelfsprekend. Bij Beveiligingsdienst "de Eilanden" werken beveiligers die van nature al hulpvaardig, betrokken en hartelijk zijn.

Het beantwoorden van uw telefooncentrale en het sleutelbeheer, maar ook uw toegangscontrole, terrein en monitorbewaking kan door ons worden uitgevoerd.

 

BRANDWACHTEN

Beveiligingsdienst "de Eilanden" levert deze dienstverlening op het gebied van brandpreventie. Wij richten ons op de industrie met name in de olie, gas en petrochemie waarin volgens wettelijke verplichtingen brandwachten nodig zijn. Ook leveren we onze medewerkers als er onderhoud aan brandmeldinstallaties plaats vinden in openbare gebouwen zoals in musea, ziekenhuizen en scholen.

Wij kunnen onderstaande functies voor u vervullen :

  • buitenwachten
  • heetwerkwachten
  • brandwachten